JR

CREATIVES

Lees verder

De videoproductie voor jouw bedrijf waarmee je hoge punten scoort

Dagelijks worden we overspoelt met boodschappen. 'Heb jij al deze geweldige tandpasta al geprobeerd? Aanbevolen door tandartsen'. De ene boodschap is meer tenenkrommend dan de ander. Of ze zijn zo standaard, dat je ze niet eens meer uit elkaar kunt houden. 

En soms zitten er pareltjes tussen. Van die videoproducties waarvan je hart bijna stil gaat staan. Waarvan je tranen in je ogen krijgt of een grote glimlach op je gezicht. 

 

Dat laatste dat is wat je wilt als je een boodschap de wereld in slingert. Je wilt mensen raken. Je wilt een emotie bij ze opwekken. Zorgen dat ze betrokken zijn met jouw boodschap. Dat ze er even stil bij blijven staan. En natuurlijk wil je van daaruit dat ze actie gaan ondernemen. 

Dat ze zo positief zijn geworden over jouw product dat ze het willen hebben. Of juist dat ze woedend zijn en jouw petitie tegen dierenleed in de bio-industrie gaan tekenen. 

Wat je boodschap ook is, met een goede videoproductie die de juiste snaar weet te raken bereik jij jouw doel. 

Vector video camera
Vector beeldscherm

Maar eh, wat is een videoproductie nou precies?

Oke, oke, oke. Wij beginnen al bij het begin. Even een korte uitleg wat een videoproductie nou eigenlijk is. 

Misschien dacht je bij het woord videoproductie wel gelijk aan een televisie reclame. Nou bingo, je gaat door voor de wasmachine. Een televisiereclame is een vorm ervan. Maar er zijn meer. Wat dacht je van die instructievideo die je laatst bekeek op YouTube om een vogelhuisje zelf te maken? Of die toffe video rondleiding in dat huis dat te koop staat op de hoek? Zo heb je toch even kunnen gluren bij de buren en inzicht gekregen dat hun huis eigenlijk toch wel ietsjes mooier is dan die van jou. 

Kort gezegd: het is een video of film met doel om de kijker te informeren, of te inspireren, of tot actie aan te zetten. 

Type videoproducties

BEDRIJFS

 

VIDEO

Vertical

 

VIDEO

PRODUCT

VIDEO

Wanneer zet je een videoproductie in?

Net als met alle vormen van content begin je eerst bij het begin. Wat is jouw doel? Wat wil jij bereiken? Als je dat nog niet weet, hebben wij voor jou een aantal voorbeelden hieronder opgesomd. 

  • Je wilt dat jouw merk, bedrijf bekender wordt

  • Je wilt informatie overbrengen

  • Een product of dienst verkopen

  • Inspireren en motiveren om actie te ondernemen

 

Stel jij bent personal trainer. Dan kan je video's inzetten om jouw klanten nog meer in beweging te laten komen, door ze thuisopdrachten via de video te geven. Of je bent restaurant eigenaar en wilt meer bekendheid voor jouw speciale gerechten en bijzonder restaurant concept. Je geeft via een video een kijkje in de keuken. Nog een voorbeeld: je bent business coach en via een video inspireer je anderen om succesvoller te worden door handige tips te geven. 

Een voordeel aan een videoproductie is dat het lekker deelbaar is. Als een emotie wordt geraakt, dan willen mensen dat ook graag delen met anderen. En ja hoor, voor je het weet gaat jouw video viral. Yes!!!

Videoproducties die wij hebben gemaakt

 

En nu meer over jouw video

Er is genoeg gekletst over andere videoproducties. Het is jouw tijd om jouw bedrijf op te laten vallen! Laten wij onze hoofden bij elkaar steken om samen te kijken hoe we jouw doel(en) gaan behalen.  

Videoproducties in Nederland

Videoproducties in België

Voor ons maakt het niet uit waar je nu in Nederland bent gevestigd. Of je nu op zoek bent naar een videoproductie in Almere, Amsterdam, Rotterdam, Limburg of Zeeland, wij werken door het gehele land. Makkelijk he. 

 

Met onze productiebus komen wij graag bij je langs. Ook voor een videoproductie in Den Haag of Breda. Als je maar zorgt dat er 's morgens koffie is voor Raanan (echt een must, geloof ons). 

Allez, ons Vlaams is dan misschien wel niet zo goed, maar ook in België kunnen wij je helpen. Of het nu gaat om een videoproductie in Antwerpen of Gent. Het is voor ons geen enkel probleem. 

Heb je een bedrijf buiten Nederland of België en wil je een videoproductie laten maken? Neem contact met ons op. Wij zijn reislustig, dus dat is mooi meegenomen.