Hoe krijg je jouw website SEO proof?

Ja, dat is natuurlijk de hamvraag. Het begint bij het zorgen dat je content op orde is. Daarvoor doe je een zoekwoorden onderzoek. Je kijkt wat je concurrenten doen, je kijkt naar welke zoekwoorden je nog mist op je website. 

Met dat handige zoekwoorden onderzoek ga je vervolgens je website teksten verbeteren of zelfs nieuwe teksten (laten) schrijven. 

 

Is dat alles? Nee, helaas niet. Er zijn ook technische aspecten die meetellen. Lees anders onze blog erover. Daarin vertellen wij je er alles over. Net als over hoe belangrijk het is om een goede interne en externe linkstructuur te hebben. 

 

Staat jouw website

nog niet hoog genoeg in de zoekresultaten van

Google?

Je hebt een website, maar die wordt niet gevonden. Je hebt wel website bezoekers, maar je wilt er meer. Allemaal goede redenen om met SEO te beginnen. 

Maar hoe pak ik SEO nou aan?

Lees het hieronder verder..

 

Waarom is SEO belangrijk?


Tegenwoordig kun je als zichzelf respecterend bedrijf niet om SEO heen. Want je wilt gevonden worden door jouw doelgroep. Je kunt natuurlijk grote budgetten besteden aan advertenties zodat je bezoekers krijgt. 

Of je kiest ervoor om bezoekers te krijgen die uit zichzelf naar jouw website toe komen. Bezoekers die jouw website vinden in antwoord op hun vraag. Nog beter: dit zijn dus meer geïnteresseerde bezoekers dan bezoekers die je via een advertentie binnen krijgt. Als je het goed doet ;). 

 

Lees hier meer over hoe SEO werkt
 

 
Letters SEO in een museum

Besteed SEO uit

en krijg meer bezoekers 

Dan kun je het een expert inschakelen. Jolien helpt jou door het zoekwoorden onderzoek te doen en de SEO teksten voor je schrijven. Ze helpt je met het verbeteren van de technische aspecten die belangrijk zijn. En als je wilt kan ze je ook nog eens helpen met de interne- en externe link structuur. 

 

Maak gebruik van de expertise die ze meer dan 8 jaar heeft opgedaan bij Consumind.nl en HotelSpecials. 

Jij moet een keuze gaan maken. Vind je het leuk om zelf enorm veel uren te besteden aan het verbeteren van jouw website? En wil je ook tijd investeren in het leren over SEO? Dan kan je het prima zelf gaan doen. 

Heb jij echter chronisch tijdgebrek? Of vind je het totaal niet boeiend wanneer je een keyword moet toepassen? Wil je jouw website naar een hoger plan trekken dan je eigen kunnen?